MENÜ



Egy blog csak csajoknak!

Suli

 

Sajnos egyszer mindenkinek új suliba kell mennie. Itt van 1-2 tanács amik segíthetnek.

Ezt csináld:
-Legyél mindig mosolygós!
-Legyél nyitott, ha lehet mindenkivel probálj meg szóba elegyedni, vagy legalább mutatkozz be!
-Ha már kb. olyan 1 hete ott vagy probálj meg ha másképp nem facebookon  így jobban és gyakrabban megsimerheted/beszélgethetsz velük.
-Probálj meg elöszőr olyan emberkékkel barátkozni akik szimpatikusak!!!
-Elöszőr mindig lányokkal ismerkedj azokkal kicsit könnyebb és hidd el hogy ők fognak majd mesélni rólad a fiúknak.

 

 

 

Ezt ne csináld:
-Soha NE mondj rosszakat új oszt.társaknak új oszt.társakról!!!Lehet hogy így egy jó barátságot teszel tönkre.
-Soha ne zsarnokoskodj, hagyd elöszőr hogy ők legyenek feletted aztán már lehetsz főnök!
-Ne légy locsi-fecsi.. tehát ha érzed hogy nem érdeklik őket a sztorid/mondanivalód hagyd abba és mond hogy elfelejtetted/vagy mond hogy vicceseb legyen.
-Ne legyél  visszahuzodó , csak azért mert új vagy senki nem követeli és nem is ajánlom hogy elbújj vagy szégyenlős legyél,légy nyugodt és vidám.

 

 

 

 

                                                            !!!Új Suli!!!

1. Ne vondd ki magad semmilyen közösségi program alól. Mindegy, hogy kirándulás, buli, közös tanulás,vegyél részt mindenben 

2. Kérdezd a többieket tanárokról, órákról. Erről mindenki szívesen beszél, mert örül, hogy a véleményét kérdezik. Ha szidják a tanárt, ne foglalj állást, mesélj helyette inkább saját hasonló élményeidről a másik iskolában.

3. Legyél kíváncsi, érdeklődő, de ne tolakodó. Elég egy-egy érdeklődő kérdés vagy figyelmes hallgatás - értékelni fogják.

4. Hidd el, hogy jó vagy úgy, ahogy vagy, nem kell mindenkinek hangosnak és bőbeszédűnek lennie. Az emberek többsége amúgy is jobban szereti a jó hallgatóságot, akiknek kiönthetik a szívüket. Így is szerethető vagy - sőt!

5. Egyszer ők is újak voltak, sokan közülük egyedül érkeztek. Tudni fogják, milyen érzés újnak lenni.

6. Add magadat, ne játszd meg, ki vagy! Sokan ott rontják el, hogy komédiáznak, hogy megfeleljenek a többieknek, de ez mindig nagyon átlátszó. Ne próbálj más lenni, mint aki vagy, hiszen így tudsz a leghitelesebb, legőszintébb maradni! :)

7. Nem kell mindenkivel jóban lenned, nem lehet mindenki a "kebelbarátod". Ha egy-két, netán két-három új barátot már szereztél és a többiekkel is kijössz, már minden oké. Ez pedig reális cél, ugye?

Sok sikert hozzá!

 

Órarendek:

 

 

Hírek

  • Chat Manóóknak;D
    2014-01-03 15:53:43




  • oldal email címe!!
    2014-01-03 02:59:47
  • HAHÓÓ MINDENKI!!! :)
    2014-01-02 20:19:34

    Az a fontos hírem, hogy kb egy éve nem néztem rá erre a blogomra és ma csak úgy megnéztem és ÚRISTEEEN!!!! Nagyon sokan nézitek és rengeteg pozitív visszajelzést kapok tőletek, ezért először is bocsánatot kérek a hanyagságom miatt és megigérem, hogy amennyiszer csak tudom (1-2 naponta) frissítek minden témában valami újat!!! Másodszor pedig Megköszönném MINDENKINEK, aki látogatja szavaz és ír az oldalamra, NAGYON NAGYON NAGYON IMÁDLAK TITEKET MANÓK!!! Puszii

    Főszerkesztő: B.

  • OLDAL NÉPSZERŰSÍTÉSE!!!

    Ha van ötleted hogyan legyen népszerűbb az oldalam, kérlek írj a főmenüben található E-MAIL-címre, vagy kommentelj, esetleg szólj a barátaidnak!!! KÖSZÖNÖM!!!! Vigyor

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

1-től 5-ig mennyire jó az oldal?
5
4
1
2
3

Asztali nézet