MENÜ



Egy blog csak csajoknak!

Haliii:)))<3

Ezen az oldalon olvashattok cikis storykaaat!! (:
Remélem bejön majd! ;)

UI: Erre az e-mail címre ti is beküldhetitek saját ciki sztoriaitokat :)!!!! bblog.szerkik@gmail.com

1, szia ez az én cikis sztorim (kicsit durva ) Az úgy volt hogy apukámnak az egyik haverjának a fia nekem nagyon tetszett, és egyszer amikor apumnak jött a haverja, Patrikot is hoztak (aki tetszett nekem). Este volt épp fürödtem, amikor el ment az áram. Apumnak a haverja meg hót részeg volt apámmal együtt mert apumnak szülinapja volt. Apumnak a haverja meg pont jött a WC-re, mert gondolta... nincs bent senki, mivel ára szünet volt. Ki derült hogy én is tetszek Patriknak. És amikor Patrik apja benyitott (hót részegen)


elordította magát, hogy: Patrik! A szerelmedet hamarabb láttam pucéron mint te!!! Én nekem már vörös volt a fejem (nem a meleg fürdő víztől) hanem azért mert nekem nagyon ciki volt, de közben jó is lett mert Patrikkal azóta együtt vagyunk
..

 

2,Tavaly nyáron az unokanővéremmel, kint az utca végén ettük a cseresznyét, majd valamin nagyon elkezdtünk röhögni... és hát bepisiltem. Az utca végéről, hugyosan kellett hazamennem, minden autós rendesen megnézett. Mire kiderült, hogy otthon vannak unokatesómék szülei és a fél család. Mindenki röhögött, én pedig egyszerűen csak beletörődtem...



3,Egy nap megyek haza, látom a pasimat egy öregebb csajjal és egy csokor rózsával. Visítva megyek oda(a csaj arcát nem láttam) és leordibáltam anyám fejét. Végül mindenki kibékült, de kínos volt!

 

4,Négyéves kisfiammal utaztunk zsúfolt trolin, felszállt egy csini, feszülő pólós nő, kisfiam jó hangosan, érthetően megkérdezi: - Ugye apu az ilyen nagymellű néniket szereti?

 

5,Egy kis cégnél vagyok aszisztens, ami annyit tesz, hogy telefon csörög és én ugrok, vonal másik végén általában német szállítóink egyike van. Tehát csörög a telefon:
- Hallo, Herr "Pöcs" mein Name... - hát azt hittem lefordulok a székröl és alig birtam visszatartani magam, hogy nehogy hangosan felröhögjek. Amúgy írva, Pötzsch az úr neve.

 

6,Az egyik munkahelyemen próbáltam faxolni, már sokadszorra próbálkoztunk, mert nem automata fax volt. Kb. az 5. hívásnál - kérni kellett hangot - nyelvbotlás történt, miszerint:
- Kérek egy faszhangot...

Hírek

  • Chat Manóóknak;D
    2014-01-03 15:53:43




  • oldal email címe!!
    2014-01-03 02:59:47
  • HAHÓÓ MINDENKI!!! :)
    2014-01-02 20:19:34

    Az a fontos hírem, hogy kb egy éve nem néztem rá erre a blogomra és ma csak úgy megnéztem és ÚRISTEEEN!!!! Nagyon sokan nézitek és rengeteg pozitív visszajelzést kapok tőletek, ezért először is bocsánatot kérek a hanyagságom miatt és megigérem, hogy amennyiszer csak tudom (1-2 naponta) frissítek minden témában valami újat!!! Másodszor pedig Megköszönném MINDENKINEK, aki látogatja szavaz és ír az oldalamra, NAGYON NAGYON NAGYON IMÁDLAK TITEKET MANÓK!!! Puszii

    Főszerkesztő: B.

  • OLDAL NÉPSZERŰSÍTÉSE!!!

    Ha van ötleted hogyan legyen népszerűbb az oldalam, kérlek írj a főmenüben található E-MAIL-címre, vagy kommentelj, esetleg szólj a barátaidnak!!! KÖSZÖNÖM!!!! Vigyor

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

1-től 5-ig mennyire jó az oldal?
5
4
1
2
3

Asztali nézet